Stap 1

Maak een afspraak


U kunt hier uw afspraak maken of bel ons op 085-1044552. Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk!

Stap 2

Wij komen naar u toe


Wij komen met onze mobiele showroom bij u langs op de afgesproken datum en tijd. Omdat wij uw ruimte zelf opnemen kunnen we u maximaal adviseren over de mogelijkheden. We nemen alle materialen mee zodat we ter plekke de juiste keuzes kunnen maken.

Stap 3

Ontwerp van uw keuken


Aan de hand van de gemaakte keuzes denken we samen na over een mooi en praktisch ontwerp. Alles wordt direct 3D ingetekend zodat u een goed beeld krijgt van hoe alles eruit gaat zien.

Stap 4

Bestellen van uw keuken


Zodra de opdracht definitief is gaan we aan de slag. Uw ruimte wordt nogmaals ingemeten en de orderverwerkers maken de bestelling compleet. U krijgt inloggegevens van uw eigen online omgeving om zo de status van uw keuken te volgen.

Stap 5

Uw keuken wordt thuis geleverd


Na binnenkomst en controle van uw keuken in ons magazijn wordt alles via onze eigen logistiek bij u thuis geleverd. Het opbouwen kan beginnen!

Stap 6

Uw keuken wordt gemonteerd


Ons eigen montage team komt uw keuken monteren en zorgen voor een gebruiksklare oplevering.

Stap 7

Oplevering en garantie


Nadat uw keuken is opgeleverd begint het grote genieten. Mocht er in de jaren die volgen iets mankeren aan de keuken, neem dan contact met ons op. U heeft tenslotte niet voor niets 5 jaar volledige garantie.

Stap 8

Enthousiast geworden?


Ook enthousiast geworden en op zoek naar een nieuwe keuken? Nodig ons dan uit en we denken graag met u mee!